تحولات منطقه

رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد که محاصره دریایی علیه ایران ‌برداشته خواهد شد.

ترامپ: محاصره دریایی علیه ایران ‌برداشته خواهد شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد که محاصره دریایی علیه ایران ‌برداشته خواهد شد.

رئیس‌جمهور آمریکا در تروث‌سوشال نوشت: «‌ایران باید بپذیرد که هرگز سلاح هسته‌ای یا بمب اتمی نخواهد داشت. تنگه هرمز باید فوراً برای تردد بی‌قیدوشرط کشتی‌ها در هر دو جهت باز شود، بدون هیچ عوارضی.»‌

وی افزود: «کشتی‌هایی که به دلیل محاصره دریایی شگفت‌انگیز و بی‌سابقه ما – که اکنون برداشته خواهد شد – در تنگه گیر افتاده‌اند، می‌توانند روند ‌بازگشت به خانه‌ را آغاز کنند! از طرف من، رئیس‌جمهور محبوب‌تان، به همسران، شوهران، پدر و مادر و خانواده‌هایتان سلام برسانید!»

وی در ادامه مدعی شد: «مواد غنی‌شده، که گاهی ‌غبار هسته‌ای‌ نامیده می‌شود و عمیقاً زیر زمین دفن شده و تقریباً کوه‌های فرو ریخته‌ای – ناشی از حمله قدرتمند بمب‌افکن ما در ۱۱ ماه پیش – روی آن قرار دارد، توسط ایالات متحده (که توافق شده تنها کشوری است که همراه با چین توانایی مکانیکی انجام این کار را دارد) با هماهنگی و همکاری نزدیک با جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیرون آورده و نابود خواهد شد.»

وی در ادامه مدعی شد: «هیچ پولی تا اطلاع ثانوی مبادله نخواهد شد. موارد دیگر که اهمیت بسیار کمتری دارند، مورد توافق قرار گرفته‌اند. من اکنون در اتاق جنگ (سیتیشن روم) جلسه خواهم داشت تا تصمیم نهایی را بگیرم. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!»

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha